Alles is toch altijd leuker als de ZON schijnt! Wat hebben we genoten van Drenthe Bommetje 2019. Bijna 500 bezoekers en veel vrolijke gezichten maakten deze dag wederom een feestdag.

Om 18.00 uur werd begonnen met de eerste sprong in alle vier de categorieën. En er zaten spectaculaire tussen dit jaar. Op de bijgevoegde foto's wordt een mix getoond van diverse deelnemers. Tussen deze foto's zitten ook de winnaars. Het resultaat en dus de einduitslag na twee spongen is als volgt door onze driekoppige jury beoordeelt. In de jury zaten dit jaar; vaste vrijwilliger Arie Hidding, meervoudig oud winnaar René Gepken en bestuursvoorzitter Remke Panman:

 

6 t/m 10 jaar:
1e prijs : Donovan Hilgen
2e prijs : Rick Hooiveld en Thom Klok

11 t/m 15 jaar:
1e prijs : Thijmen Gepken
2e prijs : Mckenzie Brinkman

16 jaar en ouder:
1e prijs : Mike Weitering
2e prijs : Richard Klok

DUO springen :
1e prijs : Kjell de Vries en Thijmen Gepken
2e prijs : Kaelen en Mckenzy Brinkman
(mocht een van de namen niet correct zijn, even een PB, dan passen wij dit aan)

Traditioneel werd het evenement afgesloten met een spectaculaire sprong van Badmeester Aad. Hij deinst niet terug om even te laten zien hoe je echt van de hoge duikplank het bad in springt. Chapeau!

Alle deelnemende kinderen hebben ook een speciale Bommetje medaille mogen ontvangen. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijs en hopelijk tot volgend jaar om jullie titels te verdedigen!

Tijdens de pauze heeft het Rad van Fortuin ook weer diverse winnaars opgeleverd van leuke prijzen. Dank aan onze sponsoren hiervoor; Kapsalon Jansen, Maxi Wax en Schomaker Mannenmode. Er werd ook een SUPERronde gedraaid waarbij een abonnement naar keuze voor seizoen 2020 werd verloot. De gelukkige winnaar hiervan is Patrick de Vries. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Bommetje 2019 werd gesponsord door MD Tegeltechniek uit Emmer Compascuum. Eén deelnemer aan het evenement heeft de zogenaamde 'MD Trofee' mogen ontvangen. Dit jaar is dat Merijn Post. Waarschijnlijk vanwege een kansloze, pijnlijke, maar zeer vermakelijke sprong welke plat op de achterkant van zijn benen belandde. Gefeliciteerd Merijn met deze trofee voor een jaar!

We sluiten een geslaagde dag af..op naar de kampioenen van 2020!