Wij kunnen niet zonder onze donateurs!!

 

Als zwembad zijn wij een stichting. Dit betekent dat wij niet als doel hebben om geld te verdienen. Toch hebben wij geld nodig voor het in stand houden van het zwembad waar wij, als dorp, trots op mogen zijn.

Mede doordat het zwembad, bijna volledig, op vrijwilligers draait kunnen wij geld uitsparen voor het onderhoud van de baden en het terrein. Verder zijn wij blij met de betrokkenheid van de ondernemers en individuen welke het zwembad ondersteunen met donaties in welke vorm dan ook. Ook de gemeente Emmen ziet hoeveel energie en tijd er door een ieder in wordt gestoken om het zwembad in stand te houden. En ja, wij ontvangen een subsidie van de gemeente. Echter, dit is bij lange na niet voldoende om een gezonde stichting te blijven.

Wij hebben al jaren een aantal vaste sponsoren en donateurs. Maar we blijven op zoek naar nieuwe sponsors en donateurs. Voor sponsors hebben wij verschillende mogelijkheden. Voor donateurs geldt het volgende:

 

Er zijn twee manieren waarmee iemand donateur kan zijn van het zwembad.

1. Vaste donateur voor € 12,00 per jaar (via automatische incasso). Als vaste donateur heeft u dan toegang tot het complex. Het is alleen niet toegestaan gebruik te maken van de zwembaden.

2. Losse donateur door middel van een vrije gift. Dit mag ieder bedrag zijn, hoe klein ook, ons zwembad is er blij mee!

 

Momenteel word er een grote donateursactie voor Emmer Compascuum voorbereid. Het doel is om alle inwoners in het dorp bij langs te gaan om donateur van het zwembad te worden of te bedanken voor de ontvangen steun als u al donateur bent. Het kan hierbij zijn dat er bij u wordt aangebeld terwijl u al donateur bent en/of met automatische incasso betaald. Door de vele verhuizingen van dorpsgenoten is dit niet uit te sluiten. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Via de site willen wij u dan ook vragen om het zwembad te helpen bij deze actie. Wij zoeken uit elke straat iemand die de huizen, uit zijn of haar straat, bij langs wil gaan om buurgenoten te vragen het zwembad te steunen via een donateurschap. Wij zijn blij met alle hulp! Wilt u zich aanmelden om éénmaal per jaar uw eigen straat rond te gaan voor donaties aan het zwembad dan kunt u zich opgeven via onderstaand bericht. Geef hierin ook uw straat en eventueel aangrenzende straten weer welke u bereid bent te gaan lopen.

 

Hier kunt u zich uiteraard ook melden om vaste donateur te worden voor € 12.00 per jaar. 

 

Mocht het niets voor u zijn om bij de huizen langs te gaan, maar draagt u het zwembad een warm hart toe en wilt u toch iets doen voor het zwembad dan kunt u zich ook altijd aanmelden als vrijwilliger. Samen met u kijken we dan wanneer en wat u voor het zwembad kunt doen.

Wij zijn op zoek naar kassa- en kioskmedewerkers, toezichthouders (baden), begeleiders tijdens activiteiten, schoonmaakwerkzaamheden en onderhoud terrein.

 

Zonder geld en vrijwilligers kunnen wij niet. Laten we samen het mooiste zwembad van Drenthe in stand houden!

 

Bent u geïnteresseerd als vrijwilliger neem dan contact op met het zwembad via de mail: zwembadcompas@hotmail.com