De Nationale Zwem4Daagse gaat weer starten!

 

Van maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli gaat in het Openluchtzwembad van Emmer Compascuüm weer de Nationale Zwem4daagse plaatsvinden.

Iedereen kan meedoen en inschrijven. De kosten zijn € 5,00 per persoon

Kinderen t/m 10 jaar moeten 250 meter en 11 jaar en ouder 500 meter per avond zwemmen. Inschrijven kan alleen bij de kassa van het zwembad.

 

Indien uw kind nog niet in het bezit is van een zwemdiploma, kan in overleg met het badpersoneel besloten worden of uw kind ook mag meedoen.

 

Er zijn twee starttijden dit jaar;

Van 18.00 uur tot 18.45 uur kunnen de ‘Ouders met kinderen’ en de ‘rustig aan’ zwemmers starten, en van 19.00 uur tot 19.45 uur de ‘overige deelnemers’.

 

Voor de deelnemers is er op maandag, dinsdag of woensdag een gratis patatje!

 

Naast het zwemmen zijn er in deze week nog veel meer leuke activiteiten in ons zwembad.

Dinsdag 4 juli kan je duiken met ‘Dive Center Atlantis’

Donderdag 6 juli kan je de slagkooi in en honkballen met ‘The Bedrocks’

Vrijdag 7 juli geeft Unido weer diverse demo’s op ons terrein.

Ook is er op 5 en 7 juli het Rad van Fortuin waar leuke prijzen te winnen zijn waaronder bonnen voor autowassen van Maxi Wax, kappersbonnen van Kapsalon Jansen, Voetballen en nog veel meer andere leuke prijzen.

 

En dat is nog niet alles!!! Onder alle deelnemers aan de zwem4daagse wordt op vrijdag 7 juli een abonnement naar keuze verloot voor het seizoen 2018!

 

De basisschool met procentueel de meeste deelnemers aan de zwem4daagse zal ook dit jaar weer de winnaar worden van ‘de Grote Wisselbeker”. Dus informeer ook je medeklasgenoten om mee te gaan doen.

 

Dus kom naar het zwembad en schrijf je in voor de zwem4daagse 2017. Dit kan alleen bij de kassa gebeuren.

 

Veel zwemplezier allemaal

 

 

Zwem4daagse.jpg