Vrijdag 31 augustus *****

 

En we gaan knallend het seizoen afsluiten! 

Het was al aangekondigd, maar zaterdag 1 september is toch echt de laatste dag dat badmeester Wim op het zwembad werkzaam is. Badmeester Wim gaat na 16 jaar genieten van zijn welverdiende pensioen. Hij wil dit afscheid graag met jullie delen en nodigt daarom iedereen uit om morgenmiddag naar het Openluchtzwembad te komen.

We weten dat er StreetParade is in het dorp, maar nodigen toch iedereen uit om even langs te komen om Badmeester Wim gedag te zeggen na al deze jaren.En na dit bezoek gaat niemand met lege handen naar huis........

Het Openluchtzwembad is gratis toegankelijk voor iedereen. We gaan om 13.00 uur open. Bij binnenkomst zal iedereen een cadeautje krijgen en een gratis lot voor de grote loterij aan het einde van het programma.

Badmeester Wim zal zelf ook cadeaus aan iedere bezoeker uitdelen en daarna kunt u even zitten op ons terras om onder het genot van gratis snoep voor de kinderen of koffie met appeltaart te genieten van ons mooie buitenbad.

In en om het bad is er ook het nodige te vieren. 'Lopen over water' in het diepe bad, en eindelijk mogen de kinderen los gaan met 'IJsco slaan' in het familiebad. Er komt een speciale editie van 'Stuiverduiken' en later in de middag zal met medewerking van de Brandweer van Emmer Compascuum het zwembad bijgevuld worden. Want probeer maar eens over het familiebad heen te lopen als aan beide kanten de Brandweer zijn best doet je het bad in te spuiten. Ook is er de hele middag een springkussen aanwezig.

Rond 16.30 wordt het feest afgesloten met de trekking van de gratis loterij. Ook wie niet hierbij aanwezig kan zijn, kan zijn of haar lot achterlaten met gegevens, dus iedere bezoeker blijft meedoen. Er is een abonnement naar keuze te winnen voor 2019, 'De enige echte Badmeesterschoenen van 2018 (wie wil deze niet?), Ballen, waardebonnen van Schomaker mannenmode, MaxiWax, Marskramer en vele andere prijzen!! Dank aan alle sponsors hiervoor.

Het seizoen 2018 zal om ca 17.00 uur door Badmeester Wim afgesloten worden!

Dus kom op zaterdag 1 september naar het mooiste buitenbad van Drenthe voor het afsluiten van een spetterend seizoen en om Badmeester Wim persoonlijk te bedanken voor alles wat hij in al die jaren voor ons zwembad heeft gedaan!!!!!

De 40.000ste bezoeker is binnen!

De vijf-jarige Olivier kwam vanmorgen voor zijn zwemles en was totaal beduusd op deze vroege morgen de 40.000ste bezoeker van dit seizoen te zijn want hier was niet op gerekend!

Uit handen van Frouktje Kuiper, coördinatrice van de kassa, heeft Olivier een cadeaubon van € 100,00 van de Marskramer ontvangen. Gefeliciteerd Olivier en dank je wel Marskramer Emmer-Compascuum voor het beschikbaar stellen van dit cadeau!.

Het duurde even de afgelopen twee weken maar het mooie weer laat ons gelukkig niet in de steek en we zijn dus nu de 40.000 gepasseerd. En we gaan gewoon door....

Noteer maar vast in de agenda's; Op vrijdag 24 augustus organiseren wij het Drenthe Bommetje 2018!. Details volgen vrijdag 17 augustus op FB en de website.

Kom dus ook de laatste weken nog genieten van het mooiste buitenbad van Drenthe!

Jaaaaaaa!!! De 30.000ste bezoeker is binnen!

op 24 juli hebben we tijdens deze warme, drukke dagen onze 30.000ste bezoeker van dit seizoen mogen verwelkomen.

Debbie kwam samen met Lindy langs de kassa en heeft hiermee een heerlijk gezins-diner van 'Eeterij Bie't Klain Draaigie' aangeboden gekregen namens hetzelfde gezellige eetcafé aan het Hoofdkanaal in Emmer Compascuum. Uit handen van Truus, onze coördinatrice van de kiosk, kreeg Debbie de waardebon aangeboden. Gefeliciteerd, en nogmaals 'Eeterij Bie't Klain Draaigie' dank jullie wel voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Bericht 3 juli :

 

De 20.000ste bezoeker is binnen!. Wow wat is dat snel gegaan. Manon uit Emmer Compascuum melde zich vandaag op 2 juli als deelnemer van de Nationale Zwem4daagse en werd blij verrast. Uit handen van Chef-Badmeester Wim heeft Manon een abonnement naar keuze voor 2019 ontvangen. Deze prijs is dit jaar gesponsord door Bouwbedrijf 'JMP' uit Emmer Compascuum. Gefeliciteerd Manon!

Bericht 6 juli:

 

De Nationale Zwem4Daagse in ons zwembad zit erop! De succesweek met 273 deelnemers is op 6 juli tot een einde gekomen. Lees het volledige verslag per dag met bijbehorende foto's onder de gele button 'Zwem4Daagse'.