Let op (laatste nieuws)

  

Nieuwe abonnementen (handleiding / instructie / om te bewaren)

  • Het aanvragen van een abonnement moet nu via onze website. Lukt dat niet, omdat niet iedereen een computer of smartphone heeft, dan kan het bij uitzondering ook nog in het zwembad.
  • Op de website wordt het erg duidelijk gemaakt hoe en welke stappen er genomen moeten worden. Alles gaat stap voor stap. Heb je het ene niet gedaan, dan kun je ook niet verder naar het volgende.
  • Ook een 10 badenkaart of dagkaart kan op dezelfde manier. Echter: dat kan pas vanaf de opening. Dus: nu nog niet digitaal beschikbaar
  • Bij het gezinsabonnement wordt nu gesproken over een “hoofdaanvrager” en “mede-aanvragers”. Er kunnen nog steeds in totaal 4 kaartjes gemaakt worden voor dezelfde prijs. Meerdere kaartjes kosten €5,00 extra. Het systeem geeft dat automatisch aan. Tot 4 jaar blijven kinderen gratis.
  • Bij het aanvragen moeten alle gegevens ingevuld worden. Wij hebben een privacy reglement en gaan, volgens de wet, uiterst vertrouwelijk om met uw gegevens. Het privacy reglement staat ook op de website. Een telefoonnummer in geval van nood hoeft niet perse, maar is wel verstandig.
  • Via de website (gebruik bij voorkeur een smartphone, met altijd een camera) moeten foto’s gemaakt of foto’s ge-upload worden. Bij het uploaden moet erom gedacht worden dat de foto’s goed duidelijk en herkenbaar zijn. Foto’s maken met een PC, tablet of laptop kan uiteraard ook.
  • Soms lukt het maken van een foto niet direct. Zorg dan voor een beetje een andere achtergrond. Lichter of donkerder.
  • Als alles is ingevuld komt het betaal gedeelte aan de orde. Betalen gaat ook gemakkelijk en digitaal. Zoals er tegenwoordig heel veel digitaal betaald wordt via iDEAL.
  • Bij het betalen kan er ook voor gekozen worden om later te betalen of in het zwembad. Let op: vanaf de opening gelden dan wel de normale prijzen en niet meer de voorverkoopprijzen.
  • Het afdrukken van de pasjes gebeurt in het zwembad en deze kunnen ook daar, vanaf maandag 25 april afgehaald worden. Indien alles goed is afgerond en betaald, liggen ze klaar bij de kassa.

Bij vragen: neem contact op met ons.

 

Nieuwsbrief  (week 14 - 2022 / 25ste jaargang)

 Opening seizoen 2022

Vanaf zaterdag 30 april zijn we weer NORMAAL open. We schrijven normaal met hoofdletters, want de afgelopen twee jaren is normaal niet aan de orde geweest.

Wij rekenen op een zwemseizoen zonder bijzondere regels.

 

Nieuwe abonnementen.

We gaan over op een nieuw systeem van toegangscontrole. We gaan gebruik maken van een volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd systeem. We stappen af van onze papieren abonnementen met de pasfoto’s. We krijgen straks abonnement-pasjes die meerdere jaren bruikbaar zijn en gaan daarbij ook gebruik maken van digitale foto’s.

Best wel een grote stap en ook spannend, maar anno 2022 leven we toch in een wereld waar alles meer en meer digitaal gaat. Vanuit je “luie” stoel je zwemabonnement regelen. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.

 

Voorverkoop abonnementen  

Een echte voorverkoop gaan we niet meer houden. Dat is met het nieuwe systeem niet nodig. De zeer aantrekkelijke voorverkoopprijzen blijven uiteraard wel. Tot aan de opening kan iedereen straks op elk moment zijn of haar abonnement aanvragen tegen voorverkoopprijs. Na de opening kan dat nog steeds, maar dan wel tegen de normale prijzen. In vergelijk met 2021 zijn de prijzen NIET verhoogd!!!

 

Nog even geduld

Op dit moment is het nieuwe systeem nog niet goed geïmplementeerd (zoals dat deftig heet), maar zodra we het goed kunnen gebruiken, komen we met meer info en voorlichting.

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsor voor onze nieuwsbrieven

 Like ons op facebook: www.facebook.com/openluchtzwembad. www.zwembademmercompascuum.nl

 

 

 

Nieuwe sponsor nieuwsbrief

Zoals u wellicht gelezen hebt waren wij op zoek naar een nieuwe sponsor voor de nieuwsbrief, inderdaad waren.... Al snel melde zich een sponsor.

Wij kunnen u mededelen dat van der Ploeg bouwgroep ons op deze manier zal ondersteunen.

Hier zijn wij als zwembad erg blij mee. Dankjewel Jan Willem!!!