Jaaaaaaa!!! De 30.000ste bezoeker is binnen!

op 24 juli hebben we tijdens deze warme, drukke dagen onze 30.000ste bezoeker van dit seizoen mogen verwelkomen.

Debbie kwam samen met Lindy langs de kassa en heeft hiermee een heerlijk gezins-diner van 'Eeterij Bie't Klain Draaigie' aangeboden gekregen namens hetzelfde gezellige eetcafé aan het Hoofdkanaal in Emmer Compascuum. Uit handen van Truus, onze coördinatrice van de kiosk, kreeg Debbie de waardebon aangeboden. Gefeliciteerd, en nogmaals 'Eeterij Bie't Klain Draaigie' dank jullie wel voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Bericht 3 juli :

 

De 20.000ste bezoeker is binnen!. Wow wat is dat snel gegaan. Manon uit Emmer Compascuum melde zich vandaag op 2 juli als deelnemer van de Nationale Zwem4daagse en werd blij verrast. Uit handen van Chef-Badmeester Wim heeft Manon een abonnement naar keuze voor 2019 ontvangen. Deze prijs is dit jaar gesponsord door Bouwbedrijf 'JMP' uit Emmer Compascuum. Gefeliciteerd Manon!

Bericht 6 juli:

 

De Nationale Zwem4Daagse in ons zwembad zit erop! De succesweek met 273 deelnemers is op 6 juli tot een einde gekomen. Lees het volledige verslag per dag met bijbehorende foto's onder de gele button 'Zwem4Daagse'.