Ook bij het openluchtzwembad Emmer Compascuum is het mogelijk voor kinderen om zwemlessen te volgen. Er wordt zwemles gegeven volgens de nieuwe normen van het NRZ. Deze zijn volgens de richtlijnen van de Nationale Norm Zwemveiligheid.

 

Meer informatie over de inhoud, voorwaarden en eisen kunt u vinden via de volgende link: 

https://www.nrz-nl.nl/licentie-nationale-zwemdiplomas/nationale-norm-zwemveiligheid/

 

Informatie over de diploma's en de exameneisen kunt u vinden via de volgende link:

https://www.allesoverzwemles.nl/nationale-zwemdiplomas/zwem-abc/

 

Tijdens de voorverkoop en tijdens de opening tot en met 25 april is het mogelijk om uw kind in te schrijven voor Zwemlessen A, B of C. In het voorseizoen zijn de zwemlessen doorgaans na schooltijd en tijdens het hoogseizoen 's morgens tussen 8.30 en 10.00 uur. De zwemlessen worden meestal gestart in de eerste week van mei en zijn doorgaans op de dinsdag en de donderdag. Op feestdagen wordt er geen zwemles gegeven. Indien door weersomstandigheden de lessen komen te vervallen wordt in overleg met de ouders een inhaalles gepland.

 

Omdat we een beperkte periode geopend zijn, kunnen niet alle kinderen in de laatste week van het hoogseizoen afzwemmen. De voortgang van uw kind wordt bijgehouden en besproken zodat u zelf ook de voortgang kunt bijhouden.

 

Prijzen Zwemlessen:

Leskaart Diploma A  € 75,00

Leskaart Diploma B  € 75,00

Leskaart Diploma C  € 75,00

Bij aanschaf van een leskaart dient men in het bezit te zijn van een geldig abonnement. Zwemlessen kunnen ook via de participatie webshop of het jeugdsportfonds aangeschaft worden.

 

Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact opnemen met badmeester Jan of Wim.